Endermologie

Een goed uitgevoerde endermologie behandeling doet geen pijn, is veilig en kent onder normale omstandigheden geen bijverschijnselen. Door de bloed- en lymfecirculatie te stimuleren kan de huid haar afvalstoffen beter afvoeren.

Wat is endermologie?

Endermologie heeft betrekking op alles wat zich onderhuids afspeelt, zoals vetophopingen, stoornissen in het bindweefsel en littekenweefselvorming.

De endermologie behandeling maakt korte metten met overtollige vetrolletjes en cellulitis. De behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage, resulterend in een sterke verbetering van stofwisseling en bloedcirculatie. Vet- en vochtophopingen nemen hierdoor af en de huid krijgt zijn elasticiteit terug. Doordat de huid egaler van structuur word ziet deze er strakker en gezonder uit.

De behandeling van endermologie wordt uitgevoerd met het LPG apparaat. Hoogwaardige apparatuur voor een optimaal resultaat.

           Behandelmethode

Endermologie behandeling

De behandeling geschiedt met het LPG-apparaat dat de huid opneemt en bewerkt door een in- en uitrollende beweging. Huidplooien komen daardoor los van hun onderlaag. De zuigende en rollende beweging van de behandelkop stimuleert de bloed- en lymfecirculatie van het lichaam en bevordert de afvoer van afvalstoffen.

Aangetoond is dat de behandeling de organische functies herstelt en activeert en dus perfect past in de nieuwe filosofie van genezen c.q. uitvoering van cosmetische correcties, waarbij de voorkeur uitgaat naar natuurlijke oplossingen!

endermologie
endermolgie

Maak een afspraak met Mary Smits en krijg volledig advies over de endermologie behandeling en overige behandelingen.

Endermologie

 Endermologie wordt door Mary Smits gedaan met het LPG apparaat

 

Nederlands Vereniging van Huidtherapeuten

KP Kwaliteitsregister Paramedici