Pigmentvlekken

Hyperpigmentatie is een vervelende aandoening die erg storend kan zijn.
Laser kan hierin een oplossing zijn. Echter niet alle pigmentaties zijn geschikt voor laserbehandeling.. Door gebruik van verschillende lasersystemen kunnen er mooie resultaten worden bereikt voor de behandeling van met name oppervlakkige pigmentvlekken.

Pigmentvlekken behandelen?

Bij behandeling van pigmentvlekken wordt het laserlicht geabsorbeerd door het melanine in de huid. Melanine valt hierdoor uit elkaar en word door “opruimcelletjes” in de huid afgebroken en afgevoerd.

LEES HIER MEER OVER PIGMENT LASER >

Last van pigment?

Eerst zouden wij moeten weten wat voor soort pigment het gaat. Met name oppervlakkig gelegen pigment is goed te behandelen met laser.

Vervolgens kiest Mary een behandeling uit die het beste bij u past en volgens haar voor U het meest effectief is.

De laserbehandeling voor pigmentvlekken kunnen worden uitgevoerd met diverse lasersystemen waaronder een Fractional CO2 laser. De VPL laser en een Q switched ND Yaglaser.

Maak een afspraak met Mary Smits en krijg volledig advies over pigmentvlekken en overige behandelingen. Een intake gesprek kost 17.50. Indien er een lasertest word gedaan 35 euro. Bij de eerstvolgende behandeling worden deze kosten verrekend.

Pigment
Pigment Laser
Pigment Laser

De laserbehandeling voor pigmentvlekken wordt uitgevoerd met verschillende lasersystemen, waaronder de Fractional CO2 laser, Q switches ND Yag laser of de Ultraplus VPL laser. Hoogwaardige apparatuur voor een optimaal resultaat.

Maak een afspraak met Mary Smits en krijg volledig advies over pigmentvlekken en overige behandelingen.

Pigmentvlekken

De behandeling van pigmentvlekken wordt door Mary Smits gedaan