Permanente Make-Up

Altijd een mooie uitstraling? Een perfect geplaatste eyeliner, wenkbrauwen of lipcontour? Laat bij Mary Smits uw permanente make-up plaatsen.

Wat is permanente make-up?

De naam zegt het al: Make-up die langdurig zichtbaar blijft.

Permanente make-up kan worden toegepast om lippen, oogleden of wenkbrauwen te corrigeren of te accentueren. Permanente make-up blijft gemiddeld drie tot vijf jaar zitten en afhankelijk van de kleur zelfs langer! Het mooiste is wel als u, afhankelijk van uw huidtype, elke 1 à 2 jaar een touch up behandeling uit laat voeren zodat de kleur van de permanente make-up niet teveel vervaagd.

Permanente make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft, veel sport of moeite heeft om zich op te maken. Ook geschikt voor mannen die kleine littekens willen camoufleren bijvoorbeeld in de wenkbrauwen of het aanbrengen van kleine haarstoppeltjes na een haartransplantatie. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up een oplossing. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen, uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet meer uit.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Vorm en kleur worden in overleg met de cliënt bepaald. Hierna wordt de gekozen vorm voorgetekend. Pas daarna wordt de definitieve PMU aangebracht.

Na de behandeling krijgt u een verzorgende zalf mee voor thuisgebruik. De eerste dagen zal de pigmentatie aanzienlijk donkerder zijn dan de gewenste kleur. Dit komt omdat de dode hoornhuid het pigment opzuigt en bij genezing afschilfert, u kunt rekenen op ten minste 40% kleurreductie.

Na een maand komt u terug voor de tweede sessie. Eventuele kleur- en of vormcorrecties worden dan uitgevoerd.

Niet tevreden over uw huidige permanente Make’up?

Indien u niet tevreden bent met uw huidige permanente make’up, bv vorm, kleur of niet correct geplaatst, kan Mary uw make’up corrigeren middels o.a. laser, om daarna de vorm en kleur opnieuw aan te brengen. Met name blauw uitgelopen eyeliners, paars verkleurde wenkbrauwen of verkeerd geplaatste lipliners kunnen met veel succes hersteld worden. Als het pigment niet met laser verwijderd kan worden doordat er een ondoordringbare UV filter in zit of het een kleur betreft die niet met laser behandeld kan worden, gaan we over op de naald-removal-techniek (non-laser-removal). Deze bevat geen zuren of schadelijke stoffen die de huid etsen.

Alle technieken die voorhanden zijn op het gebied van micropigmentatie zijn mogelijk, waaronder o.a. shadingtechnieken, microblading, powdertechnieken, hairstrokes of een combinatie van genoemde methodes.

Kalende mannen kunnen terecht voor Tricopigmentatie of Sculp-pigmentatie, waarbij kleine haarstoppeltjes diep in de hoofdhuid worden geplaatst zodat een Shaven Look word gecreëerd.

Zie prijslijst Permanent make’up.

  • Wenkbrauwen

    Permanente Make-up voor de wenkbrauwen.

  • Lippen

    Permanente Make-up voor de lippen.

  • Oogleden

    Permanente Make-up voor de oogleden.

  • Scalp-pigmentatie

Permanente make-up
Huidverjonging Mary Smits

De permanente make-up wordt door Mary Smits persoonlijk aangebracht. Zowel de wenkbrauwen, de lippen als de oogleden worden met uiterste precisie geplaatst.

Maak een afspraak met Mary Smits en krijg volledig advies over permanente make-up en overige behandelingen.

Permanente make-up aanbrengen

Permanente make-up / Micropigmentatie

 wenkbrauwen, lippen, oogleden, scalppigmentatie, littekencamouflage

 

Nederlands Vereniging van Huidtherapeuten

KP Kwaliteitsregister Paramedici